pühapäev, aprill 15, 2012

Infot Leader talgute korraldamisest

Kõik talgud, mida tahetakse rahastada Leader kaudu, koordineeritakse ja registreeritakse valla sidusrühma eestvedaja juures. Leppiti kokku, et meie vallas on kordinaator Merje Voog.
Kirja tuleb panna:
mis päeval, mis kell, kus kohas ja kes vastutab. Kirjutada tuleks, et tegemist on küla kevadise üritusega.
See teave edastada valla sidusrühmast Raplamaa PK büroosse, sest büroo teeb ühtse teavituse PRIA-sse, siis ei pea igaüks ise PRIA-t tülitama.
Kuulutused talgutest tuleb välja panna avalikku kohta ( kauplused, rahvamajad, raamatukogud jne.) samasuguse infoga. Kuulutused peavad olema Leader logodega. Leader kuulutuse vorm Raplamaa PK koduleheküljel http://www.raplaleader.ee/dokumendid/dokumendid/soovitatav leader teavitus infopaevast  seminar 2010 uus1.doc
VAJALIK TEHA: täielik osavõtjate NIMEKIRI-( nimi, eesnimi, kontakt andmed, allkiri) isikukoodi  EI OLE VAJA. Nimekiri samuti Leader blanketil.
                           ARVE esitab külaselts või MTÜ( arvele rekvisiidid- seltsi nimetus, aadress, reg.nr., summa, arve allkirjastaja nimi, kuupäev). Arve tuleb saata Raplamaa Partnerluskogule, Tallinna mnt.14. 79513 Rapla.
Arves lubatud teha põhjendatud kulutusi:
Koristuseks ja prahi äraveoks vajaliku transpordi rentimine või transpordi teenus. UUS NÕUE!! Tuleb kirja panna veoki nr. ja mark. Ära näidata reaalne töötatud tundide arv, tunni hinne ja summa kokku. Võib rentida ka traktorit, võsalõikurit jm. Osta võib koristustalgute juurde prügikotte, märkides, et need kulutati ära täielikult. Bensiini ja kinnaste kulu ei sobi. Võimalik talgulisi toitlustada mõistlikuse piires (märkides ära, et tegu talgusupiga, leib, mahl jm.) mõistlik on 2-3 € inimese peale.
Vajalik teha fotod, kus oleks näha töö tegemine ja koosolek. Foto saata Raplamaa PK kodulehele ülespanemiseks.
Hea oleks talguid kajastada valla ajalehes, valla kodulehel ja kui on siis seltsi või MTÜ kodulehel.
Mõistlik summa oleks 50.—100.-€.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Blogiarhiiv